|
|
|

Wellness programi

V vsakodnevnem življenju se srečujemo z različnimi notranjimi in zunanjimi pritiski. Vsak posameznik lahko te pritiske obvladuje na različne načine, najpomembnejši pri tem pa je celoten način življenja. Stresorje kot so vsakodnevno hitenje, vsiljen ritem dela, pomanjkanje časa, kakor tudi osebne težave, slab imunski sistem, s stresom povezano pridobivanje telesne teže, lahko v veliki meri obvladamo s pozitivnim mišljenjem, psihičnim ravnovesjem, optimističnim razpoloženjem, ki navsezadnje pozitivno vplivajo tudi na obrambne sposobnosti telesa. 

Naše zdravje je tako v veliki meri odvisno od tega, kako dobro in učinkovito se spoprimemo z izzivi, katerim smo izpostavljeni. Kadar smo pod stresom, se bomo najhitreje znebili negativnih občutkov s pomočjo telesne dejavnosti. Najhitreje učinkujejo dejavnosti, ki pozitivno vplivajo na kardiovaskularni in živčni sistem kot so hitra hoja, tek, plavanje ali intenziven trening v povezavi z elementi sproščanja in raztezanja (joga in pilates).
Svojo vlogo v procesu soočanja s stresom ima tudi prehrana. Določena prehrana ugodno vpliva tako na živčni in hormonski sistem, kakor tudi na metabolizem. S poudarkom na uživanju s hranili, vitamini in minerali bogate hrane, lahko veliko naredimo za zmanjšanje razdraženosti in slabega razpoloženja, povečanje vitalnosti ter za vsesplošno zdravje telesa.

Med učinkovite terapije za dobro počutje, vitalnost ter zmanjšanje stresa, pa sodijo tudi masaže, obisk savne ter sproščanje v bazenu.  Z znojenjem se znebimo toksinov, izboljšamo cirkulacijo, poleg tega pa je znojenje dobro tudi za emocionalno zdravje. Z masažami poskrbimo za boljšo prekrvavitev, za sprostitev napetih mišic ter bolečih predelov. S sproščanjem v bazenu, v savni ter z masažo lahko tako  dosežemo vsesplošno zadovoljstvo in sproščenost telesa.

V Savna klubu Breza se boste lahko z ekipo strokovnjakov na področju telesne vadbe, prehrane in masaž ter v prijetnem butičnem ambientu , popolnoma sprostili ter v celoti poskrbeli za svojo vitalnost, energijo ter vsesplošno telesno in umsko kondicijo. 

Programi se oblikujejo individualno in na podlagi tega se pripravi ustrezen aranžma. 

Gostje, ki se odločijo za tovrstne programe imajo posebne ugodnosti pri koriščenju ostalih storitev Kluba Breza, v paket je vključeno tudi plavanje dvakrat tedensko brezplačno.
Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?