|
|
|

VADITE VARNO IN UČINKOVITO Z OSEBNIM TRENERJEM

V hitrem tempu življenja, ki nas nenehno obremenjuje s skrbmi in stresom, velikokrat pozabimo na vadbo. Pomanjkanje vadbe vodi v utrujenost in ogroža zdravje, zato mor biti redna vadba, ki zmanjšuje stres in prispeva k boljšemu počutju in splošnemu zdravju, del zdravega vsakdanjega življenja.

Najbolj varno in učinkovito vadbo predstavlja vadba pod vodstvom osebnega trenerja. Osebni trenerji so strokovnjaki na področju, ki vsakomur, ki želi vaditi in povečati svojo moč in vzdržljivost, ponujajo ogromno koristi:

1. Lažji začetek vadbe
– Začeti z vadbo je največkrat težko, še težje pa je vaditi redno in učinkovito. Vadba z osebnim trenerjem predstavlja lažji začetek, saj vam od začetka do konca vadbe osebni trener hitro in učinkovito pomaga do želenega cilja.

2. Individualna vadba – Individualen pristop k vadbi pomeni, da se osebni trener posveti samo vam. Ob prvem srečanju vam osebni trener glede na vaše želje in sposobnosti izdela program vadbe, ki se glede na vaš napredek spreminja in izpopolnjuje, zaradi česar vadba z osebnim trenerjem predstavlja res polno izkoriščen čas za vadbo.

3. Usmerja in popravlja izvajanje vaj – Vadba z osebnim trenerjem zagotavlja pravilno izvedeno in učinkovito vadbo. Le pravilno izvedena vadba, ki aktivira pravilne mišične skupine, vodi do želenega cilja, poleg tega pa se s pravilno vadbo izognete nepravilni obremenitvi in možnim poškodbam.

4. Motivacija
– Če vadite z osebnim trenerjem to pomeni, da poleg vas še ena oseba stremi k zastavljenim ciljem. Osebni trener vas pri vadbi dodatno motivira, kar poveča intenzivnost treninga.

Poleg vadbenih koristi vadba z osebnim trenerjem pomeni, da vam ta lahko svetuje tudi pri razširitvi zdravega življenja iz fitnesa v vsakdanjik. Lahko vam svetuje pri zdravi prehrani in vadbi doma, ki bo še dodatno pospešila oblikovanje telesa in želeni cilj.

Nikoli ni prepozno, da začnete z vadbo. Z ustrezno oblikovanim programom vadbe vam v Klubu Breza ponujamo učinkovito vadbo z osebnim trenerjem, ki vam bo pomagal doseči večjo moč in vzdržljivost.

Preberi članke s podobno tematiko:

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?