|
|
|

Zdrava hrbtenica

Danes so bolečine v hrbtu težava, ki teži večino ljudi in se najpogosteje pojavljajo zaradi pomanjkanja redne telesne aktivnosti. Vadba za zdravo hrbtenico je nežna vadba, ki ponuja preprečevanje in zdravljenje vzrokov bolečin v hrbtu, ne glede na to ali imate težave z bolečinami v spodnjem, srednjem ali zgornjem delu hrbta.

Vadba je osredotočena na nadzorovano gibanje za okrepitev mišic trupa in splošno izboljšanje zdravja, in ne ponavljanje napornih vaj in oblikovanje telesa. Pri izvajanju vaj je vaše telo vedno v naravnem položaju, kjer je vaša hrbtenica sproščena in posledično manj obremenjena. Obenem pa k delovanju spodbuja globoke mišice trupa, kar vam pomaga do boljše telesne drže in posledično manjša bolečine v hrbtu. Cilj je z vadbo doseči dobro kondicijo hrbtenice, zmanjšati bolečine in predvsem izboljšati splošno kakovost življenja.

V Brezi poteka vadba za zdravo hrbtenico v obliki 60 minutne skupinske vadbe (skupina ima do 6 obiskovalcev), po želji pa nudimo tudi individualno vadbo, kjer se v zasebnem prostoru, za kar najbolj učinkovito izvedbo posameznih vaj, vaditeljica posveti samo vam.

Po vadbi imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?