|
|
|

Zdrava hrbtenica

Bolečine v hrbtenici so eden izmed najpogostejših vzrokov za obisk pri zdravniku. Skoraj vsak, se vsaj enkrat v življenju sreča s to težavo. Voda predstavlja popolno vadbeno okolje za ljudi z bolečninami v hrbtenici. Vzgon vode zmanjšuje pritisk na hrbtenico, ko se premikate in omogoča razgibavanje brez dodatne obremenitve na hrbtenico in sklepe.

Voda telesu odvzame težo in obremenitev zato daje občutek manj napornega gibanja, vendar pa kljub temu obrodi enake sadove kot vadba na suhem. Upor vode pri izvajanju vaj je kljub lažji teži dovolj velik, da predstavlja za mišice pravi trening. Nežno, hrbtenici bolj prijazno in počasnejše premikanje predstavlja dobro priložnost za izboljšanje mišične moči in obsega gibanja predvsem pa izboljšanje ravnotežja. Program se osredotoča na krepitev moči trupa, ki podpira hrbtenico.

Vadba je namenjena vsem, ki želite odpraviti bolečine v hrbtenici. Cilj vadbe je doseči dobro zmogljivost hrbtenice, zmanjšati bolečine in tako izboljšati vsakdanjo kakovost življenja. Ker stremimo k pravilno izvedeni in učinkoviti vadbi z osebnim pristopom, vadba poteka pod vodstvom vaditeljice, ki poskrbi za tehnično pravilno in učinkovito vadbo. Nudimo vam 60 minutno skupinsko vadbo (skupina ima do 6 obiskovalcev), po želji pa nudimo tudi individualno vadbo, kjer se vaditeljica posveti samo vam.

Po vadbi imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?