|
|
|

Nosečnica

Nosečnost je ena najbolj magičnih in obenem najbolj zahtevnih obdobij v življenju vsake ženske, ki pušča sledi v opaznih telesnih spremembah – premik težišča telesa in bolečina v hrbtu, rahljanje sklepov in izgubljanje moči mišic medeničnega dna so težave, ki jih redna vadba med nosečnostjo preprečuje in odpravlja. Program vadbe je osredotočen na krepitev hrbtnih in trebušnih mišic ter mišic medeničnega dna, ki podpirajo udobno nosečnost in porod, poleg tega pa pomagajo pri hitrejšem okrevanju po porodu. Glavna prednost vadbe je, da je le-ta na povsem varen način usmerjena na točno določene mišice, ki lahko predstavljajo težavo tako med nosečnostjo in po porodu.

Ženske, ki med nosečnostjo redno vadijo, imajo veliko manj težav in boljše telesno počutje. V Brezi vam pod nadzorom vaditeljice nudimo vadbo prilagojeno vašemu obdobju nosečnosti. Nosečnica se lahko vadbi pridruži kadarkoli, ne glede na dolžino trajanja nosečnosti. Ob prvem srečanju se pogovorimo o poteku nosečnosti in morebitnih težavah, na katere smo pozorni pri vadbi.

V Brezi poteka vadba za nosečnice v obliki 60 minutne skupinske vadbe (skupina ima do 6 obiskovalcev), po želji pa nudimo tudi individualno vadbo, kjer se v zasebnem prostoru, za kar najbolj učinkovito izvedbo posameznih vaj, vaditeljica posveti samo vam.

Po vadbi imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Vsem nosečnicam svetujemo, da se pred začetkom vadbe posvetujejo s svojim ginekologom.


Vadbeni termini bodo razpisani glede na povpraševanje. 


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?