|
|
|

Nosečnica


Vadba v vodi je ena najvarnejših vadb za nosečnice, ki jim vadba na suhem zaradi rastočega trebuščka predstavlja izziv. Program vadbe se osredotoča na razbremenitev telesa skozi gibanje, ki pomaga ohraniti zdravo pridobivanje teže ter izboljšuje moč in vzdržljivost mišic telesnega jedra ter medeničnega dna. Močne mišice omogočajo udobno nosečnost, porod kot tudi obdobje po porodu. Poleg tega se nosečnice pri vadbi v vodi posvečajo tudi dihalnim vajam in vajam za sprostitev, ki jim kasneje pomagajo, da se med porodom osredotočijo na svoje dihanje in zmanjšajo bolečino poroda.

Vadba je namenjena vsem bodočim mamicam, ki želijo aktivno preživeti nosečnost. Cilj programa je fizična in psihična krepitev, preprečevanje in omilitev nosečniških tegob in priprava nosečnic na porod in obdobje po porodu.

Ker stremimo k pravilno izvedeni in učinkoviti vadbi z osebnim pristopom, vadba poteka pod vodstvom vaditeljice, ki poskrbi za tehnično pravilno in učinkovito vadbo. Nudimo vam 60 minutno skupinsko vadbo (skupina ima do 6 obiskovalcev), po želji pa nudimo tudi individualno vadbo, kjer se lahko vaditeljica posveti samo vam.

Po vadbi imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Vsem nosečnicam svetujemo, da se pred začletkom vadbe posvetujejo s svojim ginekologom.


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?