|
|
|

Vadba z osebnim trenerjem

Klub Breza ponuja prvorazredno opremljen »butični« fitnes, kjer v prijetnem, zasebnem vzdušju vadite s svojim osebnim trenerjem. Po prvem posvetu in pogovoru je, skladno z vašimi željami in cilji, za vas izdelan program vadbe. Ta se glede na vaš napredek spreminja in izpopolnjuje, zaradi česar vadba z osebnim trenerjem predstavlja res polno izkoriščen čas za vadbo. Po želji za vas oblikujemo tudi individualno zasnovan program hujšanja, oblikovanja telesa in zdrave prehrane, ki potekajo na način združevanja primernih prehranjevalnih navad in športne vadbe.

V vsakem prostoru fitnesa lahko vadita največ dva gosta naenkrat, kar je čudovita priložnost, da izkoristite našo novost: vadbo z osebnim trenerjem v paru. Zakaj bi trenirali sami, če si lahko znanje in čas osebnega trenerja razdelite z vadbenim partnerjem, ki vas poleg osebnega trenerja še dodatno motivira in spodbuja k želenemu cilju. Kot novost pa ponujamo tudi vadbo za golfiste. Golf je dolga in zahtevna igra za igralca, zato je dobra telesna pripravljenost pomembna. Že samo trajanje igre kot tudi eksplozivnost udarcev povzročita utrujenost in probleme, ki jih dobra telesno predpriprava preprečuje.

Nudimo vam 60 minutno individualno vadbo ali vadbo v dvoje. Pomembno je, da vadba vselej poteka pod strokovnim nadzorom. Po vadbi v fitnes studiu imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev, bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Za obiske fitnes studia med 11:00 in 16:00 uro nudimo zanimive ugodnosti, ki vključujejo popuste pri samih aranžmajih fitnesa kot tudi ostali ponudbi Kluba Breza. Za obširnejše informacije nas pokličite ali nam pišite.

Ker zastavljamo individualne cilje in stremimo k doseganju le-teh, s prilagodljivim urnikom od zgodnjih jutranjih ur pa do poznega večera, dosegamo obiskovalce iz vseh starostnih skupin.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?