|
|
|

Vadba z osebnim trenerjem v paru

Največja ovira za redno vadbo največkrat ni pomanjkanje časa in utrujenost temveč motivacija. A rešitev je preprosta: odločite se za vadbo v paru. Zakaj bi trenirali sami, če vas lahko pri vadbi dodatno spodbuja vadbeni partner? Tako boste lahko aktivno preživeli svoj prosti čas v dobri družbi, vadba v paru pa vam lahko predstavlja dodatno motivacijo, izzive ter hitrejši napredek. 

Osebni trener bo za oba vadeča pripravil prilagojen program vadbe glede na stopnjo njune telesne pripravljenosti in želje. Četud partnerja nista na enaki stopnji telesne pripravljenosti, bo osebni trener za oba temu primerno prilagodil izbor vaj ter obremenitve pri le-teh.  Vadba bo tako učinkovita, varna in lahko za oba predstavlja nove izzive ter aktivno izkoriščen prosti čas.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?