|
|
|

Plavanje dojenčkov

S TEČAJI PONOVNO ZAČENJAMO V SEPTEMBRU.

------------------------


Vadba v vodi je eden izmed najboljših vadbenih načinov za vadbo z otroki. Namenjena je staršem in otrokom od treh mesecev do tretjega leta starosti, ki so razdeljeni v ustrezne starostne skupine.

Otroci so zelo dovzetni za dejavnosti v vodi, kjer se lahko popolnoma svobodno premikajo in čofotajo, hkrati pa ima vadba v vodi pozitiven učinek na celotno telo otroka. Voda in vadba skozi dotik spodbujajo h gibanju, ki pripomore k njihovemu telesnemu in mentalnemu razvoju.

Program vključuje ogrevanje in masažo dojenčka ob bazenu in vaje za krepitev mišičnega, dihalnega in srčno-žilnega sistema v bazenu, ob dobri meri zabave. Del vadbe so pripomočki, ki zgolj usmerjajo otrokovo pozornost in pripomorejo k hitrejšemu učenju položajev v vodi, vendar pa ne spreminjajo otrokove naravne lege telesa v vodi.

Vadba v vodi predstavlja popolno obliko vadbe za aktivno preživljanje prostega časa z malčkom, poleg tega pa je lahko čas v vodi dragocena izkušnja krepitve čustvene vezi med staršem in otrokom. Na samem tečaju potrebujete vodne pleničke za dojenčke ter osebno plavalno opremo, za vse ostalo poskrbimo mi.

Vadba poteka v obliki 8+1 urnih tečajev pod vodstvom vaditeljice, ki poskrbi za tehnično pravilno in učinkovito vadbo. Ker stremimo k pravilno izvedeni in učinkoviti vadbi z osebnim pristopom, vadba poteka v manjših skupinah do 6 ljudi, po želji pa nudimo tudi individualno vadbo, kjer se vaditelj posveti samo vam.

Bazen je obdan z ustreznimi zasebnimi prostori za nego otroka in prijetno sprostitev po vadbi.

Po vadbi imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Pokličite nas in se prijavite.
Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?