|
|
|

Mamica in dojenček

Porod pusti telesne posledice, za katere lahko učinkovito poskrbimo s poporodno vadbo, ki telesu pomaga ponovno doseči svojo obliko. Poporodna vadba v Brezi je namenjena mamicam in njihovim dojenčkom od 6. tedna dalje. Glavni poudarki vadbe so na krepitvi vseh mišičnih skupin, še posebej trebušnih mišic in mišic medeničnega dna, ki med nosečnostjo postanejo ohlapne in šibke. Z vadbo se naučite vaj, ki izboljšujejo telesno pripravljenost in pozitivno vplivajo na počutje tako mamice, kot tudi dojenčka. V vadbo so vključeni elementi vaj, ki jih mamice izvajajo skupaj s svojim dojenčkom. Vadba z dojenčkom skozi dotik pozitivno vpliva na njegov gibalni razvoj, mu daje občutek varnosti, obenem pa se naučite tudi pravilnega rokovanja z otrokom.

Cilj vadbe je izguba trebuščka med kvalitetno preživetim prostim časom z dojenčkom. Kaj potrebujete za vadbo? Pridite s svojim malčkom, za ostalo poskrbimo mi.

V Brezi poteka vadba v obliki 60 minutne skupinske vadbe (skupina ima do 6 obiskovalcev), po želji pa nudimo tudi individualno vadbo, kjer se v zasebnem prostoru, za kar najbolj učinkovito izvedbo posameznih vaj, vaditeljica posveti samo vam.

Po vadbi imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Vadbeni termini bodo razpisani glede na povpraševanje. 

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?