|
|
|

Turška parna savna

Temperatura v tej savni je med 40-50 stopinj, pri čemer je prisotna zelo visoka, med 90-100 %, vlažnost zraka. Parna kopel oz. savna je postopek, kjer vodna para deluje na vse telo, saj s parno kopeljo želimo doseči, da se iz telesa izločijo strupene snovi, poleg tega pa savna vzpodbuja splošno boljše delovanje kože, kar vpliva na celoten organizem ter pomaga pri sproščanju mišic.

V parni savni je prostora za maksimalno 6 oseb.

Ob obisku savne imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko oddahnejo
ob poljubni pijači, svežem sadju in drobnih prigrizkih. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?