|
|
|

Stone masaža (45 ali 90min)

Pri stone masaži uporabljamo 54 toplih vulkanskih bazaltnih kamnov in 21 hladnih marmornih kamnov. Z dodajanjem in odvzemanjem toplote sprožimo v telesu reakcije, ki nam pomagajo k popolni harmoniji telesa. Terapijo začnemo izvajati s polaganjem kamnov ob hrbtenici na energetsko središče in nato nadaljujemo z masažnimi tehnikami, ki se izvajajo izključno s kamni.

Stone masaža traja 80 – 90 minut, masira se celo telo, vključno z obrazom. Po masaži se počutimo zelo sproščeni, obenem pa polni energije in svežine. Prijetnejšo masažo in lepšo mazljivost kamnov dosežemo z uporabo vrhunskih, naravnih eteričnih olj.

S stone terapijo izboljšamo:
• prekrvavitev (sprostitev in poživitev),
• uspešno odpravljamo celulit,
• zmanjšujemo mišično napetost in
• vplivamo na boljšo gibljivost sklepov.

Po masaži imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Stone masaža z vroče-hladnimi kamni – celega telesa (90 min)    79€
Stone masaža z vroče-hladnimi kamni – delna (45 minut)             48€

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?