|
|
|

Refleksna masaža stopal (60min)

Refleksna masaža stopal je starodavna metoda, s katero preko mehaničnega pritiska na stopala delujemo na celo telo. To je posebna oblika masaže oziroma dotika, s pomočjo katere preko stopal ugotavljamo, kaj se dogaja v telesu na fizični in energijski ravni. Preko refleksnih stičišč – con lahko odkrijemo zapis celotnega telesnega dogajanja, tako trenutnega kot preteklega.

Z masažo stopal delujemo na obtok krvi in limfe, na vse notranje organe, tkiva in kosti. Refleksna masaža stopal občutno zmanjša stres, živčnost in izboljša naše fizično in psihično počutje. Tovrstna masaža spada med tiste dejavnosti, ki ustrezajo večini in dobro vplivajo nanje.

V Klubu Breza refleksna masaža stopal traja 55 minut in sicer v naslednjem zaporedju:
1. sproščanje stopal v masažni kadi, kjer je vodi dodana eterična emulzija za sprostitev cca. 10 minut;
2. sledi refleksna masaža obeh nog z mešanico eteričnih olj, primernih za masažo stopal. Sestava olja: cipresa, poprova meta, rožmarin, limona in melisa. Masaža traja 40 minut.
3. za razvajanje pa na koncu sledi masaža obeh stopal s hladnim gelom za sprostitev.

Po masaži imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.


Refleksna masaža stopal (60 minut)    45,00 €
Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?