|
|
|

Programi za aktivne


Redna športna aktivnost ne izboljša le telesnega zdravja, temveč tudi duševno. Vpliva namreč na zmanjšanje stresa, odklop iz zunanjega sveta, duševno zadovoljstvo, pozitivno energijo, vitalnost, užitek, razvedrilo,...Tudi če vaš cilj ni izguba telesne teže, je ob aktivnem življenjskem slogu skrbno načrtovana prehrana ključnega pomena za napredek pri vadbi, optimalni regeneraciji, stimulaciji živčnega in hormonskega sistema ter metabolizma, zmanjšanju tveganja za poškodbe ter za dolgotrajno zdravje vsakega posameznika. 

V Savna klubu Breza vam ponujamo celovit program telesne aktivnosti, podprte s strokovno načrtovano prehrano. V prijetnem ambientu butičnega fitnesa boste lahko z osebnim trenerjem ter prilagojeno vadbo vašim željam in potrebam, izboljšali vašo telesno pripravljenost, vzdržljivost, moč in prožnost. Naša strokovnjakinja za prehrano, Sendi Lešnjak (mag. inž. preh.) pa vam bo na podlagi celovite obravnave vašega prehranskega statusa, pripravila obsežen načrt prehrane v skladu z vašim aktivnim življenjskim slogom. Osnova vsakemu športnemu uspehu, tako tekmovalnemu kot tudi rekreativnemu, je namreč kombinacija intenzivne vadbe, zadostne količine počitka in primerne, prilagojene in uravnotežene prehrane.

Programi se oblikujejo individualno in na podlagi tega se pripravi ustrezen aranžma.

Gostje, ki se odločijo za tovrstne programe imajo posebne ugodnosti pri koriščenju ostalih storitev Kluba Breza, v paket je vključeno tudi plavanje dvakrat tedensko brezplačno.Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?