|
|
|

POZIMI VADITE V FITNESU


Pomemben del zdravega načina življenja in dobrega počutja je telesna aktivnost. Te nikar ne zanemarite v zimskih dneh, čeprav bi se najraje skrili pod odejo in prespali zimo. Vabimo vas, da se nam pridružite v osebnem fitnes studiu Kluba Breza,  ki se ponaša z zanimivimi vadbenimi programi in osebnimi trenerji, ki vas stalno spremljajo pri vadbi, beležijo napredek in primerno temu prilagajajo vašo vadbo.  

Prednost našega fitnes studia je celostni pristop k vsakemu gostu, ki lahko z osebnim trenerjem vadi sam ali pa se odloči za vadbo v paru, kar je tudi največje število ljudi v prostoru fitnesa za zagotavljanje prijetne atmosfere v času vadbe. Vsem gostom je ob obisku fitnesa na voljo tudi plavalni bazen in čas za počitek ob bazenu. Vse navedeno je vključeno v ceno. 

Zimski čas prinaša krajše in spremenljive  dneve, a ni čas za zimsko spanje, zato ne odlašajte in se odločite za vadbo.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?