|
|
|

Podarite darilni bon

Vabimo vas, da z našimi storitvami na malce drugačen način obdarite zveste stranke, poslovne partnerje, sodelavce ali vaše najbližje. Presenetite jih z Breza darilnim bonom po vaši izbiri in jim tako omogočite lepo doživetje.

Darilne bone lahko oblikujemo na najrazličnejše načine v kombinacijah, skladno z vašimi željami.

V primeru zanimanja za obširnejše pakete, vas vabimo, da se nam oglasite in pogovorili se bomo o vseh možnostih, ugodnostih, popustih itd.

Vabimo vas, da se oglasite pri nas in bone prevzamete osebno, če pa vam je ljubše, vam jih lahko tudi pošljemo na vaš naslov s plačilom po povzetju.Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?