|
|
|

PODARITE DARILNI BON KLUBA BREZA


Bliža se december in verjetno že razmišljate, kaj podariti svojim najdražjim, prijateljem ali pa morda poslovnim partnerjem. Vabimo vas, da jim podarite darilni bon Savna kluba Breza in jim z našimi storitvami omogočite lepo doživetje.

Savna klub Breza je doma v prijetni, domači vili, a nudi prostor za obisk maksimalno 15 gostom naenkrat, da se lahko popolnoma sprostite in uživate v miru. Pestra ponudba vsebuje različne vadbene programe, kot so vadba v butičnem fitnes studiu in vodene vadbe v dvorani ali v bazenu, dopolnjuje pa jo ponudba sprostitve v savni in masaže, kar lahko po želji sestavite v darilni bon, ki bo osrečil vašega bližnjega. Na voljo so tudi tečaji plavanja za starše in dojenčke/malčke, tako da so na voljo programi za vse generacije.

Za vse obiskovalce kluba Breza je ob obisku na voljo tudi prostor za počitek in plavalni bazen za prijetno razvajanje telesa in duha, ki pusti svojevrsten pečat obisk.

V primeru zanimanja za obširnejše pakete darilnih bonov, vas vabimo, da se nam oglasite na info@savnabreza.com ali na  041 675 075  in pogovorili se bomo o vseh možnostih, ugodnostih in popustih.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?