|
|
|

PODARITE DARILNI BON


Pred nami je december in verjetno že razmišljate, kaj podariti svojim najdražjim, prijateljem ali pa morda poslovnim partnerjem in zvestim strankam. Vabimo vas, da jim podarite darilni bon Savna kluba Breza in podarite dragoceno izkušnjo sprostitve in ugodja. 

Darilne bone lahko oblikujemo skladno z vašimi željami; podarite lahko posamezno storitev ali kombinacijo storitev iz naše ponudbe oziroma vrednostni bon za izbiro storitve po želji. 

Vabimo vas, da se oglasite pri nas in bone prevzamete osebno, če pa vam je ljubše, vam jih lahko tudi pošljemo na vaš naslov s plačilom po povzetju.

Za več informacij, svetovanje in oblikovanje bona nas lahko pokličete na T: 041 675 075


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?