|
|
|

O brezi

Iz enega dneva naredite dva…

Savna Klub Breza, s 30. letno tradicijo, združuje znanje, prijaznost in osebni pristop s široko paleto skrbno izbranih dejavnosti. Sprostite se lahko ob savnanju v prijetnem zasebnem vzdušju, številnih masažah, kjer ekipa visoko usposobljenih maserk poskrbi za vaše dobro počutje, ter v bazenu. Poleg tega pa se lahko v klubskem prostoru ali na terasi osvežite ob prigrizkih in pijači po vaši želji. Savna klub Breza se razteza na 500 m²  in nudi prostor za obisk maksimalno petnajstim gostom.

Poleg sprostitve v letošnji sezoni kot novost ponujamo tudi raznolike vodene vadbe. Dobro telesno pripravljenost vam pomagamo doseči z različnimi vodenimi vadbami, kjer poskušamo ugoditi različnim željam in potrebam zato poleg vadbe pilatesa, joge in vadbe za zdravo hrbtenico, nudimo tudi vadbe za nosečnice, mamice z dojenčkom in starejše 60+. Vse vadbe potekajo pod vodstvom ekipe osebnih trenerjev in vaditeljev, na voljo pa so v individualni obliki (1, 2) ali skupinski obliki (do 6).

V današnjem hitrem tempu življenja si mora posameznik vzeti čas zase. Vsakomur, ki vstopi v naš razkošen svet, ponujamo zasebnost in razvajanje telesa in duha, ki pusti svojevrsten pečat. Prijeten prostor bo na vas deloval blagodejno in vas očaral s toplim vzdušjem, tako da se lahko popolnoma sprostite in uživate v miru. Pokličite nas in pobližje vam bomo predstavili ponudbo in način dela, z veseljem pa se tudi domenimo glede ogleda kluba, da boste dobili boljšo predstavo o tem, kako predstavljeno deluje v praksi.

Nahajamo se le korak od ožjega središča mesta, na Lepodvorski 13 v Ljubljani. Pred klubom je parkirni prostor, kjer lahko brez skrbi pustite tudi svoje vozilo.


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?