|
|
|

NOVOST: KRATKA SAVNA

V luči dejstva, da današnji čas prinaša časovne stiske in ob tem tudi vedno več stresa, je kratka savna - novost, ki smo jo razvili ravno z namenom, da bi se prilagodili novim danostim - pravšnja rešitev za marsikoga. Za razliko od klasičnega obiska savna kluba, ki traja do 4 ure, kratka savna pomeni 60 minutni obisk, kar je popolnoma dovolj, da se sprostite, pozabite na dnevne skrbi in savno doživite v pravem smislu. Kratko savno, ki se od klasičnega obiska seveda razlikuje tudi cenovno, priporočamo tudi ob obisku ostalih dejavnosti Kluba Breza. Pred masažo savna pomeni sprostitev in pripravo telesa, kar zagotavlja, da bo masaža še bolj efektivna. Pri fitnesu se savno priporoča po vadbi, ko so mišice utrujene, pri čemer savna predstavlja učinkovit način razbremenitve in sprostitve.

Ob savnah so prostorni tuši in počivališče, kjer si lahko naberete novih moči. Lahko obiščete tudi plavalni ter solarij in si privoščite pijačo po želji v prijetnem ambientu počivališča in sončne terase. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Preberi članke s podobno tematiko:

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?