|
|
|
KLASIČNA ROČNA MASAŽA (60 ali 30 min)

Klasična ročna masaža (cela obsega 60 min, delna pa 30 min) odpravlja mišično napetost, izboljša stanje kože, predvsem pa prinaša psihično sprostitev in dobro voljo.
HAVAJSKA MASAŽA LOMI - LOMI (60 ali 30min)

LOMI LOMI masaža je zelo intenzivna masažna tehnika, ki prodira v globino mišičevja in sprošča zategnjenost, odpravlja vozle in zastalo mlečno kislino.
ANTICELULITNI MASAŽNI PROGRAM (12 OBISKOV)

Anticelulitni masažni tretma smo v Klubu Breza pripravili kot kombinacijo anti - celulitnega programa kozmetike Eve Taylor ter storitev našega kluba.
MASAŽA OBRAZA

Masaža obraza pripomore k sprostitvi celotnega telesa in uma, hkrati pa pospešuje krvni obtok. Masaža obraza kožo na obrazu mehča in pripomore k zaviranju nastanka gubic.
STONE MASAŽA (45 ali 90min)

Stone masaža traja 80 – 90 minut pri čemer se masira celo telo, vključno z obrazom. Po masaži se boste počutili zelo sproščeno, obenem pa polni energije in svežine.
REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Refleksna masaža stopal občutno zmanjša stres, živčnost in izboljša naše fizično in psihično počutje. Čas trajanja masaže v klubu Breza je 55 minut.
MASAŽA PLUS (45 ali 90min)

Masaža plus obsega tri faze sprostitve. Prva faza je kremni piling, kateremu sledita klasična ročna masaža z balzamom ter sproščujoča masaža lasišča za še boljšo psihofizično sprostitev.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?