|
|
|

Masaža plus (45 ali 90min)

Masaža plus obsega tri faze:
• kremni piling s kozmetiko Aroma Herbal (20 - 25 min),
• klasična ročna masaža z balzamom kozmetike Aroma Herbal (55 min),
• sproščujoča masaža lasišča (10 min).

Kremni piling celega telesa traja 20 – 25 minut. Po naravnem procesu se koža obnavlja vsakih 28 dni, odmrle celice povrhnjice pa nikdar ne odpadejo hkrati, zato moramo telesu pri luščenju odmrlih celic pomagati z rednim pilingom. Piling omogoča boljšo preskrbo celic s kisikom, zato ta postaja sijoča in bolj mehka. S pilingom dosežemo tudi boljšo prekrvavitev in s tem se pore razširijo, kar pri sledeči masaži omogoča, da izbrani balzam deluje hitreje in učinkovitejše.

Po odstranitvi pilinga sledi klasična ročna masaža, ki jo izvajamo z balzami Aroma Herbal. Vrsto balzama si izberete sami. Na voljo so:

1. MASLO CALM
Maslo Calm je bogato z vitamini A in E, ki pomagata koži ohranjati vlago in mehkobo. Vitamina preskrbita kožo s kolagenom, ki zmanjšuje znake staranja in nastajanje gubic. Maslo Calm je prijetnega vonja sivke v kombinaciji z rožmarinom in muškatno kaduljo.

2. MASLO JOY
Maslo Joy je narejeno 100% is eksotičnega mango masla. Vsebuje veliko vitaminov in ima neverjetno mehčalno-vlažilni učinek na kožo. Najbolj primerno je za ljudi s suho kožo, pa tudi v primeru občutljive razdražene kože, nagnjene h alergijam.

3. MASLO SHEA
Maslo Schi vsebuje pomarančo, sivko, majaron in bergamotko. Poživi krvni obtok, pospeši odvajanje vode ter je izrazito pomirjevalne in revitalizacijske narave.

Pri izbiri vrste balzama vam bo s svojimi strokovnimi nasveti pomagala vaša maserka.

Sproščujoča masaža lasišča, ki jo izvajamo s posebno tehniko bo poskrbela za dokončno psihofizično sprostitev.

Po masaži imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Masaža plus – celega telesa (90 minut)   89€
Masaža plus – delna (45 minut)                50€Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?