|
|
|

Klasična ročna masaža (60 ali 30 min)

Klasična ročna masaža je najbolj naravna metoda sproščanja in ohranjanja zdravja. Sprošča telo in um.

Neposredni dotik pospešuje krvni obtok in blagodejno vpliva na delovanje limfnega sistema telesa, ki iz telesa izloča odpadne snovi ter posledično krepi delovanje imunskega sistema: mešanica pritiska, gnetenja in glajenja spodbuja izločanje odpadnih snovi, ki med drugim povzročajo tudi mišično napetost in utrujenost. Najtrajnejši učinek masaže je viden prav na mišičnem sistemu telesa. Pritisk na mišico poveča njeno prekrvavitev, pri čemer se poveča tudi količina razpoložljivega kisika in hranil v mišici, in zmanjša otrdelost, pojav krčev in mišicam vrne gibljivost.

Poleg tega so blagodejni učinki vidni tudi na koži, ki je z redno masažo čistejša, mehkejša in prožnejša.

Po masaži imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Klasična ročna masaža – celega telesa (60 minut)     65€
Klasična ročna masaža – delna (30 minut)                38€


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?