|
|
|

Zdravo hujšanje

Z zdravim življenjskim slogom, kakovostno in uravnoteženo prehrano ter redno telesno aktivnostjo, lahko veliko naredimo za dobro počutje, energijo ter vsakodnevno zadovoljstvo. Pri želji po izgubi odvečnih kilogramov, boljšem počutju ter večjem zadovoljstvu, so ključnega pomena dolgoročni cilji in motivacija ter navsezadnje rezultati, vidni za vse življenje.

Zaradi celostnega pristopa k zdravemu načinu življenja, vam v Brezi ponujamo svetovanje o prehrani, prilagojeno vašim potrebam, željam in ciljem, Breza pa ponuja tudi prvorazredno opremljen »butični« fitnes, kjer lahko v prijetnem in zasebnem vzdušju vadite s svojim osebnim trenerjem. Individualno zasnovani programi hujšanja, oblikovanja telesa in zdrave prehrane vam bodo omogočili še učinkovitejše rezultate pri izgubi odvečnih kilogramov ter doseganju odličnega počutja.

Individualni posvet boste opravili z našo strokovnjakinjo, Sendi Lešnjak (mag. inž. preh.), ki vam bo odgovorila na vsa vprašanja v povezavi z zdravo prehrano in programi hujšanja v Savna klubu Breza.

V osnovi nudimo dvomesečne in šestmesečne programe hujšanja, seveda pa so možna popolnoma prilagojena časovna obdobja, skladno z načrtom, ki se pripravi z mag. Lešnjak in ekipo osebnih trenerjev.

Dvomesečni program je osnovni paket, primeren za manjše prilagoditve telesne teže in bolj zdrav življenjski slog, šestmesečni programi pa se osredotočajo na znatnejše zmanjšanje telesne teže in temeljito spremembo prehranskih in vadbenih navad. Režim in količina vadbe se opredelita v dogovoru s terapevtko. Temu primerno se z ustreznimi popusti določi tudi cena aranžmaja.

Programi hujšanja vključujejo:

  • Individualni posvet
  • Oceno trenutnega jedilnika in prehranskih navad
  • Analizo hranilnih potreb
  • Analizo telesne sestave: teža, segmentni delež telesne maščobe, delež vode v telesu, segmentna mišična masa, teža kosti, indeks telesne mase, nivo maščobe v trebušnem predelu, ocena postave in starosti presnove
  • Individualni prehranski načrt z jedilniki, obsežnimi priporočili o zdravi prehrani in recepti
  • Izobraževanje o prehranskih smernicah, poznavanju prehranskih tabel, izbiri, nakupu in pripravi zdravih živil
  • Spremljanje napredka s posveti, meritvami telesne sestave in prehranskim izobraževanjem.
  • Načrt vadbe
Gostje, ki se odločijo za tovrstne programe imajo posebne ugodnosti pri koriščenju ostalih storitev Kluba Breza, v paket je vključeno tudi plavanje dvakrat tedensko brezplačno.


 

 

 Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?