|
|
|

Havajska masaža lomi - lomi (60 ali 30min)

LOMI LOMI masaža je zelo intenzivna masažna tehnika, ki prodira v globino mišičevja in sprošča zategnjenost, odpravlja vozle in zastalo mlečno kislino. Tehnika gnetenja in ritmično gibanje maserja izboljša vaše fizično stanje ter cirkulacijo krvi in limfnih vodov.

Potek masaže:
Tekoče gibanje in nenehen kontakt s telesom sta tipični za to vrsto masaže. Terapevtka pri masaži vseskozi uporablja dolge ritmične prijeme, ki jih posreduje izključno z dlanmi, podlaktmi in komolci. Prijemi so različno dolgi in v različnih ritmih. Gibanje poteka iz ene na drugo stran, gor in dol ter vse naokrog telesa. Terapevtka masira najprej hrbet in noge, potem pa celotno telo spredaj (dekolte, obraz, trebuh, roke, noge), Masaža traja cca. 60 minut.

Prednosti:
sprošča telesno napetost,
izboljšuje celotno gibanje telesa,
sprostitev mišične napetosti in krčev,
okrepi limfni sistem,
izboljša krvni obtok.

Posebej priporočamo:
- športnikom,
- aktivnim rekreativcem,
- ljudem, ki živijo stresno,
- ljudem, ki imajo težave s hrbtenico.

Po masaži imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.
 
                                                   
Havajska masaža Lomi Lomi – celega telesa (60 minut)  72€
Havajska masaža Lomi Lomi – delna (30 minut)             40€
                 

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?