|
|
|

FUNKCIONALNA VADBA: VADBA ZA CELO TELO


Pred nami je zima in čas, ko zaradi hladnega vremena pogosto najdemo različne izgovore, da se izognemo telesni aktivnosti. Le-ta prispeva k ohranjanju aktivnosti celotnega telesa ter  boljšemu počutju, najbolj očitno pa prispeva tudi k oblikovanju telesa, zato je ne zanemarite.

Mi priporočamo funkcionalno vadbo. Združuje vaje za krepitev mišične moči, gibljivosti in vzdržljivosti, ki aktivirajo celo telo. Funkcionalna vadba ali drugače vadba za življenje, namreč združuje elemente fitnesa, pilatesa in tudi joge, da spodbudimo vse sisteme telesa. Predvsem se osredotoča na močan trup, ki nas konec koncev drži pokonci.
Za izvajanje funkcionalne vadbe v veliki meri sploh ne potrebujemo pripomočkov, zgolj lastno težo, tako da lahko z vadbo nadaljujete tudi doma, vendar previdno; za samostojno izvajanje vadbe je pomembno pridobiti znanje, da lahko vaje izvajate varno in učinkovito, zato se odločite za vodeno vadbo. 

V Savna klubu Breza se lahko odločite za individualni ali skupinski trening funkcionalne vadbe, ki poteka pod vodstvom izkušene osebne trenerke, ki bo za vas pripravila edinstvene  in kreativne treninge, polne novih izzivov za doseganje zastavljenega cilja. Po vadbi se lahko vsi obiskovalci kluba sprostijo v bazenu in si vzamejo čas za osvežilno pijačo v prostoru za počitek.  

Funkcionalna vadba je primerna za vse starostne skupine in prilagodljiva različnim željam. Vabljeni!

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?