|
|
|

Funkcionalna vadba

Dejstvo je, da je klasični trening v fitnesu z izolacijskimi vajami precej ozko usmerjen in ne omogoča maksimalnega uspeha pri doseganju telesne popolnosti, sinergije mišičnih skupin in krepitvi stabilizatorjev trupa. Izvajanje vaj le za posamezne mišične skupine prav tako ne zagotovi tolikšno porabo energije ter učinka hujšanja kot funkcionalna vadba.

Funkcionalna vadba namreč s sestavljenimi gibanji celega telesa ter širokim spektrom motoričnih gibanj, ki mišice povezujejo v sinergiji s sosednjimi mišicami, aktivira celo telo. Takšna vadba v veliki meri vključuje lastno telo in različne rekvizite (žoga, uteži, drog, trakovi, nestabilne podlage, trenažerji, TRX,...), vaje za krepitev stabilizatorjev trupa, za izboljšanje koordinacije, korekcijo drže, vzdržljivost in gibljivost. 

V Savna klubu Breza vam bodo osebni trenerji pripravili zanimive, učinkovite ter pri izbiri vaj edinstvene  in kreativne treninge, polne novih izzivov za doseganje maksimalnega napredka. Navsezadnje je učinkovitost funkcionalnega treninga in napredek posameznika, v veliki meri odvisen od znanja, kreativnosti in inovativnosti trenerja pri povezovanju različnih vaj ter uporabi orodij in lastnega telesa pri izvajanju le-teh. 

Vabljeni torej, da v prijetnem ambientu Savna kluba Breza, z zanimivimi in inovativnimi treningi dosežete več – mišično moč, vzdržljivost, telesno sinergijo, povečano porabo energije, gibljivost, pravilno telesno držo, odklop, nove izzive,...


Treningi potekajo v majhnih skupinah (do 6 ljudi), kjer se vam trener lahko intenzivno posveti in poskrbi za pravilno izvedbo vaj in s tem maksimalno učinkovitost treninga in varnost pred poškodbami.

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?