|
|
|

Finska savna

Gre za suho savno, kjer je temperatura 80-90 stopinj. Zrak v teh savnah je zelo suh in le zato lahko zdržimo pri tako visokih temperaturah. Finska savna zelo dobro vpliva na mišice, krepi srčno-žilni sistem, deluje protistresno ter krepi imunski sistem.

V finski savni je prostora za maksimalno 6 oseb.

Ob obisku savne imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko oddahnejo
ob poljubni pijači, svežem sadju in drobnih prigrizkih. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?