|
|
|
PODARITE DARILNI BON 

Pred nami je december in verjetno že razmišljate, kaj podariti svojim najdražjim, prijateljem ali pa morda poslovnim partnerjem in zvestim strankam. Vabimo vas, da jim podarite darilni bon Savna kluba Breza in podarite dragoceno izkušnjo sprostitve in ugodja. 

ZADNJA PROSTA MESTA ZA TEČAJ PLAVANJA DOJENČKOV – IZKORISTITE POPUST OB VPISU 

Na voljo je še nekaj mest za vpis v tečaj Plavanja za dojenčke in malčke. Za vas smo pripravili tudi praznični popust ob vpisu. Za več informacij o tečaju, termin ter vpis smo dosegljivi na T: 041 675 075


NOVI TERMINI PLAVANJA ZA DOJENČKE IN MALČKE - SEPTEMBER 2018

Nova sezona plavanja z dojenčki in malčki je pred nami in vabimo vas k vpisu v nove termine tečaja v mesecu septembru. Pokličite nas na 041 675 075 in nas povprašajte o terminih, ki so na voljo.
NOVI TERMINI PLAVANJA ZA DOJENČKE IN MALČKE 2018

Vabljeni k vpisu v nove termine tečaja Plavanja za dojenčke in malčke, ki se glede na povpraševanje stalno začenjajo.
Dragi gostje, 

med prazniki bo Breza zaprta 
24., 25., 26. in 31.12. ter 1. in 2. 1., pri čemer bo 24. in 31.12. do 16. ure mogoč nakup darilnih bonov. 

Toplo vabljeni in lepe praznike vam želimo, Ekipa Savna kluba Breza
NOVI TERMINI PLAVANJA ZA DOJENČKE IN MALČKE 2017/2018

Vabljeni k vpisu v nove termine tečaja Plavanja za dojenčke in malčke, ki se glede na povpraševanje stalno začenjajo.

NOVI TERMIN TEČAJA PLAVANJE ZA DOJENČKE IN MALČKE  V SEPTEMBRU 2017

Vabljeni k vpisu v nove termine tečaja Plavanja za dojenčke in malčke: začetek 15.9.2017
PROSTA MESTA PLAVANJE ZA DOJENČKE IN MALČKE

9.3. in 13.3. se začenjata nova termina tečaja Plavanja za dojenčke​ in imamo še nekaj prostih mest. Prijazno povabljeni k prijavi na 041 675 075!
PODARITE DARILNI BON KLUBA BREZA

Bliža se december in verjetno že razmišljate, kaj podariti svojim najdražjim, prijateljem ali pa morda poslovnim partnerjem. Vabimo vas, da jim podarite darilni bon Savna kluba Breza.
NOVI TERMINI PLAVANJA ZA DOJENČKE IN MALČKE V MAJU

Vabljeni k vpisu v nove termine tečaja Plavanja za dojenčke in malčke: začetek konev maja/začetek junija.

NOVI TERMINI PLAVANJA ZA DOJENČKE IN MALČKE V APRILU

Vabljeni k vpisu v nove termine tečaja Plavanja za dojenčke in malčke: začetek 6. april. 
VABLJENI K VPISU: NOVI TERMINI PLAVANJA ZA DOJENČKE IN MALČKE

V mesecu marcu 2016 se začenjajo novi termini Plavanja za dojenčke in malčke. Mesta so omejena zato Vas vabimo k vpisu.

NOV TERMIN PLAVANJA ZA DOJENČEK IN MAČKE - ŠE DVE PROSTI MESTI

Dragi starši, v ponedeljek 29.02. začenjajo nov tečaJ in imamo še 2 prosti mesti. Vabljeni k vpisu.

VABLJENI K OGLEDU NOVE STRANI: PLAVANJE ZA DOJENČKE IN MALČKE

Vabimo Vas k ogledu nove FB stran kluba Breza: Plavanje za dojenčke in malčke, kjer najdete zanimive vsebine in informacije glede vadbe v vodi za starše in dojenčke, pa vse do malčkov in programe, ki smo jih zanje pripravili.
V Brezi začenjamo z vadbo Nirvana Fitness - vadba, ki predstavlja naraven način zmanjšanja stresa in anksioznosti, kroničnih bolečin in depresije ter vir sprostitve in regeneracije.
Odpirajo se novi tečaji plavanja dojenčkov, ki je namenjena staršem in otrokom od treh mesecev do tretjega leta starosti, ki so razdeljeni v ustrezne starostne skupine.
Kot novost v Klubu Breza nudimo tudi celovito prehransko svetovanje v obliki različnih programov, skladno z vašimi željami in cilji. Dopolnimo pa jih lahko tudi z ostalimi storitvami našega kluba, kar še poveča učinkovitost tovrstnih programov.
NA MASAŽO TUDI V ČASU NOSEČNOSTI

Ni lepšega kot pričakovati naraščaj, vendar pa ne pozabite, da pričakovanje spremljajo naravne spremembe znotraj telesa, včasih tudi strah in skrbi zato mora vsaka nosečnica iskati načine sprostitve in razbremenitve.
VADBA V BAZENU: PROSTI ŠE DVE ZADNJI MESTI

Vabimo Vas, da se nam pridružite na 10 urnem tečaju vadbe v vodi z vašim dojenčkom. Namenjena je staršem in dojenčkom od 3 do 12 meseca starosti. Začetek tečaja je 3. FEBRUAR 2014 ob 12.00 uri. Pokličite nas in se prijavite na vadbo, prosti sta še dve mesti.
PRIVOŠČITE SI MASAŽO: PONUDBA ZA DVA

Pomembno je, da si vzamemo čas za sprostitev. Masaža predstavlja celostno sprostitev na telesni, duševni in duhovni ravni. V mesecu januarju smo za vas v Brezi pripravili posebno ponudbo pri obisku masažnega studia.
NOV TERMIN: STARŠI IN DOJENČEK V BAZENU

Gibanje je zelo pomembno za gibalni in mentalni razvoj otroka, zato otroka spodbujajte v  aktivnost od majhnega. Začnete lahko že pri dojenčku in se pridružite vadbi Starši in otrok v Savna klubu Breza.
VESELE PRAZNIKE!

Bližata se božič in novo leto. V Savna klubu Breza vam želimo vesele praznike in srečno v letu 2014. Naj bo to leto novih priložnosti in leto lepih trenutkov z najbližjimi.
POPUST PRI NAKUPU DARILIH BONOV

Bliža se čas obdarovanj zato smo v Savna klubu Breza za Vas pripravili ugodnosti pri nakupu darilnih bonov.

Ponudbo smo podaljšali! Popust lahko izkoristite do konca decembra.
INDIVIDUALNO OBLIKOVANI VADBENI PROGRAMI V FITNES STUDIU

V Savna klubu Breza vam z individualno zasnovanimi programi vadbe in oblikovanja telesa v fitnesu pomagamo na poti do zdravega življenja. Vadba poteka z osebnim trenerjem v butičnem fitnesu, kjer vadite sami ali v paru.
NE ZAMUDITE UGODNOSTI

V Savna klubu Breza smo za vas pripravili zanimive ugodnosti in popuste pri obisku osebenga fitnes studia, ki se prijetno prepleta tudi s ponudbo savn in masaž. Ne zamudite priložnosti in si oglejte ponudbo!
NOV TERMIN: VODENA VADBA Z DOJENČKOM V BAZENU

Vadbe z dojenčkom v vodi je namenjena staršem in dojenčkom od 3 do 12 meseca starosti. Program vključuje vaje za krepitev mišičnega, dihalnega in srčno-žilnega sistema otroka, ob dobri meri zabave.
UGODNOSTI OB ZAČETKU SEZONE

Novo sezono v Savna klubu Breza začenjamo z novo ponudbo in za Vas smo ob začetku sezone pripravili zanimive ugodnosti.
ZAČENJA SE NOVA SEZONA

V letošnji sezoni vam v Savna klub Breza dobro telesno pripravljenost pomagamo doseči z vadbenimi programi v fitnesu ter z zanimivimi vodenimi vadbami. Te seveda lepo dopolnjuje tudi ponudba sprostitve v savnah in na masažah.
NOVOST: FIZIOTERAPIJA

V Savna klubu Breza vam z ekipo fizioterapevtov in masažnih terapevtov nudimo kompleksno fizioterapevtsko obravnavo, kjer stremimo k povrnitvi funkcije poškodovanega dela telesa v stanje, ki je čim bližje tistemu pred poškodbo.
PRIPRAVLJAMO NOVOST: FIZIOTERAPIJA

Pripravljamo program fizioterapije, ki se bo prepletal z obstoječo ponudbo kluba, kot so vadba v fitnesu, vadba v bazenu ter savne in masaže. Pod strokovnim vodstvom izkušenega fizioterapevta bomo izvajali kompleksno obravnavo vsakega posameznika.
NOV TERMIN: VODENA VADBA Z DOJENČKOM V BAZENU

Vadbe z dojenčkom v vodi je namenjena staršem in dojenčkom od 3 do 12 meseca starosti. Program vključuje vaje za krepitev mišičnega, dihalnega in srčno-žilnega sistema otroka, ob dobri meri zabave.
UGODNOSTI V SAVNA KLUBU

Niste bili še nikoli pri nas? Sedaj je priložnost, da nas obiščete, saj smo za vas pripravili zanimive ugodnosti pri obisku savne.
POMLADNA VADBA NA PROSTEM

Bližajoča se pomlad je čas, ko nas sonce vabi ven, zato smo v Savna klubu Breza za vas pripravili zanimive programe vadbe na prostem. Prostorna in sončna terasa, kot tudi bližina zelenega parka Tivoli bosta v spomladanskem času postali vadbena prostora.
KORISTI VADBE V VODI

Vadba v vodi je ena najboljših in najvarnejših vadb, ki jo lahko izvajajo ljudje vseh starosti ter sposobnosti in v njej uživajo.Predvsem je primerna za nosečnice in mamice z dojenčkom, ki s seboj nosijo dodatno težo otroka.
UGODNOSTI V MASAŽNEM STUDIU

Niste bili še nikoli pri nas? Sedaj je čas, da nas obiščete, saj smo za obiskovalce pri prvem obisku pripravili zanimive ugodnosti.
VODENA VADBA V VODI: STARŠI Z DOJENČKOM

Savna klub Breza Vas vabi na 10 urni tečaj vadbe v vodi z vašim dojenčkom. Namenjena je staršem in dojenčkom od 3 do 12 meseca starosti.

SAVNA KLUB BREZA

Rdečo nit delovanja Savna kluba Breza predstavljata skrb za zdravje in dobro počutje vsakega posameznika, ki vstopi v naš svet udobja.

DOBROBITI MASAŽE

Zaradi hitrega načina življenja, ki je v današnjem času postal vsakodnevna praksa, moramo iskati načine sprostitve, kjer lahko naše misli pozabijo na vsakodnevne obveznosti.
PROGRAMI OBLIKOVANJA TELESA


V Savna klubu Breza vam z individualno zasnovanimi programi vadbe in oblikovanja telesa pomagamo na poti do bolj zdravega življenja.
JOGA ZA OTROKE

Jogica je za otroke prijetna telesna poživitev in umirjena sprostitev, kjer spoznavajo sebe in potujejo z jogo skozi pravljični svet.
TEČAJ MASAŽE DOJENČKA

Savna klub Breza nudi tečaj masaže dojenčka. PRIČETEK TEČAJA JE 12.11.2012. Tečaj poteka enkrat tedensko in traja 5 tednov.
DAN ODPRTIH VRAT

Dan odprtih vrat bo vključeval ogled prostorov, predstavitev aktivnosti in njihovo demonstracijo. Vsi obiskovalci bodo imeli priložnost, da pobližje spoznajo Klub Breza, naš pristop k delu in osebje, ki bo na voljo za vsa vprašanja.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?