|
|
|

Breza priporoča

Tennis Academy Breskvar

Tenis klub Breskvar je športni center, ki se nahaja na obrobju Ljubljane, natančneje na Ježici. Leta 2006 so zgradili novo športno dvorano, ki se lahko pohvali s šestimi badminton in tremi tenis igrišči, poleg dvorane pa imajo v poletnem času odprto peščeno tenis igrišče, dve igrišče za odbojko na mivki in eno tenis igrišče s trdo podlago, ki je v zimskem času prekrito z balonom. V klubskem centru imajo poleg bifeja tudi članski prostor s toplino in domačnostjo kamina. Skozi vse leto v klubu organizirajo številne teniške turnirje in družabna srečanja, kjer lahko udeleženci doživijo pravo klubsko vzdušje.

V sodelovanju s Tenis klubom Breskvar, lahko člani Savna kluba Breza pri obisku koristijo dodatne ugodnosti in popuste. Za več informacij obiščite spletno stran.


Zasebni vrtec Mini vrtec
Zasebni vrtec Mini vrtec je živahen vrtec v Ljubljani, ki sprejme otroke prve in druge starostne skupine - od jasli pa vse do vstopa v šolo. Vrtec je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori in ima veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro.  Otrokom nudijo dnevni program, poudarek pa je bivanje in gibanje na prostem, kar jim omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 Za več informacij obiščite spletno stran.


  
Abena - Helpi: Bambo Nature
Bambo Nature so otroške plenice, od katerih lahko pričakujete najvišjo kakovost, varnost in udobje. So okolju prijazne pleničke, prijazne do kože za zdrave ritke, brez alergenov in brez dišav.

Za več informacij obiščite spletno stran.


   
Babadu: šik igrače za radovedne skakače
Dobre, skrbno izbrane igrače iz kakovostnih materialov, take didaktične, ki pritegnejo otroke k igri, ter vrhunska otroška oprema od postelj in zibelk do otroških stolčkov - pa kakovostno svetovanje in nasmejana ekipa. To je Babadu v pritličju Kristalne palače BTC, kjer lahko za svoje najmlajše izberete čisto posebno mehko igračo ali žirafo Sophie, pozneje prvi vlakec ali kmetijo, pa najboljši poganjalec in čelado, leseno kuhinjo, garažo za avte, hiško za punčke ali fantovsko delavnico. Babadujeva ekipa pomaga z nasveti in je pregovorno nasmejana, pred fino urejeno trgovino pa pripravlja tudi dogodke za male in malo večje.

Za več informacij obiščite spletno stran.


  Pedosana - Razvojno gibalne urice za dojenčke

Gibalni razvoj se začne že v maminem trebuhu in je še posebej intenziven do tretjega leta starosti, zato je še kako pomembno, kako z njim rokujemo in ga spodbujamo pri njegovi razvojni poti vse od rojstva dalje. Zelo pomembno je, da mu omogočimo čim več izkušenj, raziskovanja lastnega telesa in prostega gibanja na tleh.

Za več informacij obiščite spletno stran.


Plesna šola Ples Plus

Ples plus je kreativna in raznolika plesna šola po meri otrok. Zadali so si pomembno nalogo, da svojo energijo in znanje usmerjajo v izobraževanje najmlajših, ki skozi ples odkrivajo skrite talente, spoznavajo moč sodelovanja in čar druženja. Njihovi pedagoški programi so sestavljeni na otroku prijazen, poučen in zabaven način ter otrokom omogočajo igrivo in kvalitetno preživljanje prostega časa, kjer otroci skozi govorico plesa razvijajo svoje sposobnosti in motorične spretnosti.

V sodelovanju s Plesno šolo Ples Plus, lahko člani Savna kluba Breza pri obisku koristijo dodatne ugodnosti in popuste. Za več informacij obiščite spletno stran.

Jezikovna šola BIP
Spletna strani


Fizioterapija Pantar
Spletna stranBrezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?