|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

NOVOST: KRATKA SAVNA

25.09.2012
Za razliko od klasičnega obiska savna kluba, ki traja do 4 ure, kratka savna pomeni 60 minutni obisk, kar je popolnoma dovolj, da se sprostite, pozabite na dnevne skrbi in savno doživite v pravem smislu.

VADITE VARNO IN UČINKOVITO Z OSEBNIM TRENERJEM

08.06.2012
Najbolj varno in učinkovito vadbo predstavlja vadba pod vodstvom osebnega trenerja. Osebni trenerji so strokovnjaki na področju, ki vsakomur, ki želi vaditi in povečati svojo moč in vzdržljivost, ponujajo ogromno koristi.

PREHRANA AKTIVNE MAMICE

12.02.2012
Za mlade mamice veljajo enaka načela zdravega prehranjevanja kot za splošno populacijo. Poskrbeti morajo za uravnoteženo, pestro prehrano, katere bistvo se najlažje strne v pravilo »jej vsega po malem«.
...
...
66
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?