|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

NOVOST: FITNES Z OSEBNIM TRENERJEM V PARU

25.09.2012
Fitnes je vadba primerna za vsakega posameznika. Še posebej če se ta izvaja pod nadzorom osebnega trenerja, kar res omogoča polno izkoriščen čas za vadbo, prilagojeno vašim željam in zastavljenim ciljem, skladno z vašo telesno pripravljenostjo.

HUJŠAJ ZDRAVO: Pijte veliko vode

25.09.2012
Pitje zadostne količine vode pomaga telesu delovati učinkovito, povečuje raven energije, pospešuje presnovo in tako pripomore k zdravi izgubi teže.

VADBA ZA PROBLEMATIČNE DELE TELESA

25.09.2012
Trebuh, noge in zadnjica, poznano tudi kot TNZ, so problematični deli ženskega telesa, kjer se najpogosteje nabira maščoba in povzroča težave. Vedno iščemo rešitve, kako jih hitro in učinkovito oblikovati.
...
...
65
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?