|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

NOVOST: VADBA ZA NOSEČNICE V BAZENU

25.09.2012
Vadba v vodi je celostna vadba za telo in ena najvarnejših vadb posebej priporočljiva za nosečnice. Voda odvzame težo telesa, kar pomeni nič ali zelo malo obremenitev na telesne mišice, sklepe in predvsem hrbtenico, ki jo bremeni dodatna teža rastočega trebuščka, vendar pa kljub temu za mišice predstavlja pravi trening.

HUJŠAJ ZDRAVO: ZDRAVA PREHRANA

25.09.2012
Ko se poskušate znebiti odvečne telesne teže, pomemben element predstavlja zdrava prehrana. Zdrava prehrana pomeni zdrav način prehranjevanja in uživanje hrane, ki vas bo nasitila a vam hkrati pomagala izgubljati kilograme.

JOGA: SPROSTITE TELO IN DUHA

25.09.2012
Joga je vsestranska vadba, ki zagotavlja večjo moč, vzdržljivost in gibčnost na telesni ravni, vendar s seboj prinaša tudi sprostitev in umirjenost na duhovni ravni, ki se sčasoma prikrade v naš vsakdanjik
...
...
64
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?