|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

NOVOST: VADBA V FITNESU ZA GOLFISTE

29.09.2012
Moč, gibljivost in vzdržljivost, ravnotežje in zavedanje telesa so fizične lastnosti, ki jih mora imeti vsak igralec golfa. Preproste vaje izven igrišča lahko izboljšajo vaš nastop na igrišču, poleg izboljšanja igre pa boste brez zategnjenosti in bolečin odigrali vseh 18 lukenj.

NOVOST: VADBA MAMICE Z DOJENČKOM V BAZENU

25.09.2012
Vadba v vodi je eno izmed najboljših vadbenih orodij za mamo in dojenčka. Dojenčki največkrat uživajo v vodi in so zelo dovzetni za dejavnosti v vodi, kjer se lahko popolnoma svobodno premikajo in čofotajo hkrati pa ima vadba v vodi blagodejen učinek na celotno telo dojenčka.

PILATES: RAZTEGNITE IN OKREPITE HRBTNE MIŠICE

25.09.2012
Pilates je celosten sistem vadbe, ki se osredotoča na raztezanje in krepitev mišic celotnega telesa. Izboljšuje moč, gibljivost in vzdržljivost kot tudi lajša stres in sprošča. Pri izvajanju vaj je vaše telo vedno v naravnem položaju, kjer je vaša hrbtenica sproščena in posledično manj obremenjena, obenem pa k delovanju spodbuja globlje in težje dostopne mišice telesnega jedra.
...
...
63
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?