|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

VADBA MED NOSEČNOSTJO: PILATES

09.10.2012
Učinkovita vadba med nosečnostjo je vadba pilatesa, saj se osredotoča na krepitev mišic telesnega jedra in medeničnega dna, ki so med nosečnostjo najbolj obremenjene in izgubijo svojo napetost. Pilates je tehnika nežnega gibanja, s katero krepimo telo od znotraj navzven.

KAJ POTREBUJE VAŠE TELO PO NAPORNI VADBI

09.10.2012
Prva stvar, ki jo morate storiti po vadbi je, da se ohladite in spravite svoj srčni utrip nazaj v počasen in enakomeren tempo. Nenadna prekinitev vadbe povzroči padec krvnega pritiska in omotico zato si vedno vzemite par minut, da se počasi umirite. Aktivno okrevanje po naporni vadbi začnite na primer s počasnim tekom ali hojo.

HUJŠAJ ZDRAVO: Zeleni čaj

09.10.2012
Zdravilni učinki zelenega čaja so številni: je eden najbolj znanih antioksidantov, uravnava nivo krvnega sladkorja, zmanjšuje raven holesterola krvi, poleg tega pa vse več raziskav potrjuje blagodejne učinke pitja zelenega čaja pri izgubi teže.
...
...
62
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?