|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

KOREKCIJSKE VAJE ZA DRŽO

14.11.2012
V današnjih časih zelo malo naredimo za našo hrbtenico. Ne samo da jo prekomerno obremenjujemo, ampak tudi ne skrbimo za osnovno razgibanost in pretočnost sklepov.

POMEN TELESNE DEJAVNOSTI PRI STAREJŠIH

18.10.2012
Za starejše so primerne vadbe osredotočene na nadzorovano gibanje in dihanje, ki krepijo globoke notranje mišice in ne težavne vadbe, ki krepijo površinske mišice. Primerna vadba je na primer joga. Joga je vadba, ki združuje fizično vadbo s tehnikami dihanja, ki skupaj utrjujejo celo telo.

HUJŠAJ ZDRAVO: Temna čokolada

16.10.2012
Temna čokolada je manj nezdrava in je lahko tudi naša prijateljica. Ker je temna čokolada bogata s kakavom, predstavlja velik vir antioksidantov, ki skupaj s sladkorjem v možganih sproščajo hormon sreče. Ta povzroča rast razpoloženja, dobrega počutja in splošnega zdravja.
...
...
60
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?