|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

VADBA POZIMI – KAKO OSTATI MOTIVIRANI?

08.12.2016
Začelo se je mrzlo vreme, ki onemogoča vsakdanjo vadbo na prostem, vendar pa naj vas hladnejši meseci ne odvrnejo od gibanja.

MASAŽA V ČASU NOSEČNOSTI? DA

06.11.2016
Nosečnost je čas, ki poleg sreče prinaša pomanjkanje časa, utrujenost in skrbi, zato morajo nosečnice stalno iskati načine sprostitve.

FUNKCIONALNA VADBA: VADBA ZA CELO TELO

06.11.2016
Funkcionalna vadba združuje vaje za krepitev mišične moči, gibljivost in vzdržljivost, ki aktivirajo celo telo, ga oblikujejo in prispevajo k boljšemu počutju.
6
...
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?