|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

JOGA ZA OTROKE

14.11.2012
Vsaka ura jogice je nekaj drugačnega, samosvojega in prilagojena skupini otrok, njihovi starosti in trenutnemu razpoloženju. Po uvodnemu delu, ki otroka poveže s skupino in obenem s samim seboj, sledi sončkov ples, nato pa potovanje v domišljijski svet skozi pravljico, petje, igro ali ples.

UGODNOSTI PRI NAKUPU DARILNIH BONOV

14.11.2012
Z razvajanjem v Savna klubu Breza lahko prijetno presenetite vaše bližnje, prijatelje in znance ali pa sodelavce in poslovne partnerje. Obdarite jih z darilnim bonom po vaši izbiri in jim polepšajte dan.

Z MASAŽO PROTI BOLEČINAM

14.11.2012
Masaža je sproščujoča telesno in duhovno. Na eni strani sprošča vaše mišice in odstranjuje bolečino, na drugi strani pa odstranjuje stres in tesnobo, ki jo morda čutite zaradi bolečine.
...
...
59
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?