|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

ZDRAVO SRCE Z INFRARDEČO SAVNO

22.11.2012
Savna že dolgo velja za preizkušen vir zdravja. Splošni učinki zdravljenja so dobro znaniReden obisk infrardeče savne prinaša terapevtske koristi za zdravje.

DOBROBITI MASAŽE V ČASU NOSEČNOSTI

22.11.2012
Masaža v času nosečnosti prinaša več koristi: Skozi dotik pospeši krvni obtok ter zniža krvni pritisk, vpliva na zmanjšanje otekanja sklepov in lajšanja bolečine v mišičju.

PREŽENIMO STARANJE KOŽE S SAVNO

21.11.2012
Savna je znana po svoji sprostitveni moči, vendar se mnogi ne zavedajo, da naredi veliko več kot le sprošča. Eden glavnih namenov uporabe savne je odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa in posledično čiščenje kože.
...
...
58
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?