|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

RAZVOJ OTROKA SKOZI PLES

28.11.2012
Savna klub Breza priporoča plesno šolo Ples Plus. Je kreativna in raznolika plesna šola po meri otrok. Zadali so si pomembno nalogo, da svojo energijo in znanje usmerjajo v izobraževanje najmlajših, ki skozi ples odkrivajo skrite talente, spoznavajo moč sodelovanja in čar druženja.

FIT NOSEČNOST Z VADBO V VODI

25.11.2012
Nosečnost in materinstvo sta najbolj magični in obenem najbolj zahtevni obdobji v življenju vsake ženske. Nosečnica pa ne sme pozabiti, da je v času nosečnosti telo podvrženo številnim hormonskim in anatomskim spremembam, ki lahko neugodno vplivajo na potek nosečnosti.

ZDRAVA HRBTENICA Z VADBO V VODI

22.11.2012
Vadba za zdravo hrbtenico je osredotočena na nadzorovano gibanje za okrepitev mišic trupa in splošno izboljšanje zdravja, in ne ponavljanje napornih vaj in oblikovanje telesa.
...
...
57
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?