|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

ZIMA JE ČAS ZA SAVNO

26.12.2016
Pozimi več časa preživljamo notri, kar lahko slabo vpliva na počutje. Pravi čas je, da odpravite v savno, kar bo dobro delo vašemu duševnemu in telesnemu zdravju.

POZIMI Z DOJENČKI NA VADBO V BAZEN

26.12.2016
Vadba v bazenu sodi med gibanja, ki se jih lahko mamice lotijo hitro po porodu, pridruži pa se jim lahko tudi dojenček. Novi termini že v januarju.

UČINKOVITA PRIPRAVA NA SMUČARSKO SEZONO

08.12.2016
S premišljeno vadbo se lahko na smučanje pripravimo tudi v bolj »na hitro« kar pa ne pomeni tudi hitre in površne vadbe.
5
...
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?