|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

KAKO DO RAVNEGA TREBUHA?

09.05.2013
Predel telesa okoli trebuha je eden tistih, ki jih je najtežje učvrstiti. Kako torej to doseči? Najprej se je potrebno zavedati, da raven trebuh ne zahteva zgolj trebušnjakov vendar redno vadbo za celo telo, podprto tudi s primerno prehrano.

Z AVOKADOM PROTI HOLESTEROLU

24.04.2013
Avokado je sadež, ki vsebuje veliko nenasičenih maščobnih kislin, obilico mineralov, vitaminov in prehranskih vlaknin. Kot takšen uravnava krvni pritisk ter varuje srce in ožilje zato si ga privoščite večkrat.

PROTI BOLEČINAM V HRBTU IN VRATU

22.04.2013
Bolečine v hrbtenici in v vratu so vedno pogostejši pojav v družbi. Bolečine lahko odpravite sami s preprostimi spremembami in redno vadbo za krepitev in raztezanje mišic, ki objemajo hrbtenico. 
...
42
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?