|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

Z JOGO DO BOLJŠEGA SPANCA

20.05.2013
S svojimi elementi združevanja krepitve in sprostitve, ki prinašajo notranji mir, je vadba joge zelo primerna za današnji hitri tempo življenja, ki vam velikokrat ne pusti spati. Med vadbo joge posameznik sprosti svoje telo in misli in prežene noči brez spanca.

PREHRANJEVANJE PO KRVNI SKUPINI

16.05.2013
Ena izmed primernih prehranjevalnih navad, ki jo lahko v svoj vsakdanjik vključi prav vsak, ne glede na to, ali ste vegetarijanec ali vsejedec, se želite zgolj zdravo prehranjevati ali morda hujšate, je prehranjevanje po krvni skupini.

TELESNA DEJAVNOST MED NOSEČNOSTJO

13.05.2013
Telesna dejavnost naj tudi med nosečnostjo ostane del vsakdana. Če ste bile aktivne že pred nosečnostjo, je nadvse dobro nadaljevati oziroma začeti, če pred nosečnostjo niste bile aktivne. Seveda pa se morate zavedati, da bodo manjša prilagajanja vseeno potrebna.
...
41
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?