|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

S TEKOM DO LEPE POSTAVE

23.06.2013
Tek je najboljša oblika rekreacije, ki jo lahko popolnoma prilagajate svojim željam in zmogljivostim, stane pa praktično nič. Začnite počasi s hojo ali mešanico hoje in teka, nato pa nadaljujte s tekom, ki naj postane del vašega vsakdana.

ZAKAJ VADBA Z OSEBNIM TRENERJEM?

07.06.2013
Najbolj varno in učinkovito vadbo predstavlja vadba pod vodstvom osebnega trenerja. Osebni trenerji so strokovnjaki na področju, ki vsakomur, ki želi vaditi in povečati svojo moč in vzdržljivost, ponujajo ogromno koristi.

POPORODNA VADBA

22.05.2013
V času nosečnosti se v telesu zgodi veliko anatomskih in hormonskih sprememb,  najbolj opazna sprememba pa je povečana telesna teža in količina podkožnega maščevja, s katero se po porodu bori večina mamic. Hujšanja in oblikovanja telesa se lotite počasi in varno.
...
40
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?