|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

NOVA SEZONA, NOVI ZAČETKI V SAVNA KLUBU BREZA

19.09.2013
Bližajo se hladni meseci in z njimi manjše možnosti vadbe na prostem, zato ste vabljeni v Savna klub Breza, kjer smo za novo sezono pripravili zanimiv vadbeni program za vse generacije in okuse.

MALČEK – MOJ PARTNER PRI TEKU

19.08.2013
Poletne temperature se počasi umirjajo, kar predstavlja popolne pogoje za vadbo na prostem, tudi z otrokom. Ne iščite varstva, vendar se odločite za vadbo z vozički. S seboj na »vozičkanje« lahko vzamete tako dojenčka, kot tudi večjega malčka, ki zaradi počasne narave vadbe ne bo nikamor odtaval.

BODITE AKTIVNI TUDI NA POČITNICAH

10.07.2013
To, da ste na počitnicah, še ne pomeni, da se mora prekiniti tudi vaša telesna aktivnost. Zmeraj se najde čas in primeren prostor za športno aktivnost. 
...
39
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?