|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

VADBA Z LASTNO TEŽO

08.10.2013
Vadba z lastno telesno težo je oblika vadbe, sestavljena iz različnih vaj z obilico gibanja, ne da bi pri tem uporabljali kakršnekoli pripomočke kot so fitnes aparati ali že najenostavnejše uteži. Moč in vzdržljivost lahko pridobite z mešanico enostavnih vaj za celotno telo.

TRENING ZA MAKSIMALNO IZGUBO MAŠČOBE

03.10.2013
Pri treningu za izgubo maščobe je za želeni učinek na vaše telo potrebna ureditev življenjskega stila, s katerim boste zdravi in se v svojem telesu počutili kar najbolje ter ne špozabite predvsem na potrpežljivost.

KORISTNI UČINKI VADBE V VODI

25.09.2013
Vroči meseci poletja so za nami vendar to ne pomeni, da se morate odreči dejavnostim v vodi, ki jo lahko izkoristite za več kot le osvežitev, tudi za vadbo. Vadba v vodi je telesna dejavnost, s katero ohranjate in izboljšujete svoje fizično in psihično zdravstveno stanje.
...
38
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?