|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

AKTIVNA NOSEČNICA

24.10.2013
Da bi bila telesna vadba kar najbolj varna je najpomembnejše, da upoštevate priporočila za varno vadbo ter poslušate svoje telo in opazujete kako se telo odziva na telesno dejavnost.

OGLJIKOVI HIDRATI SO POMEMBEN VIR ENERGIJE

15.10.2013
Za zdravo izgubo maščobe poskrbite za zadosten vnos hranilnih snovi tekom dneva. Največji vir energije predstavljajo ogljikovi hidrati. Če jih boste uživali v primernih količinah ter v kombinaciji s športno aktivnostjo, se nikar ne bojte, da bodo ostali na vešem telesu.

NOSEČNICE VADITE V VODI

09.10.2013
Poleg dvoranskih vadb je za nosečnice primerna in zelo svetovana telesna aktivnost vadba v vodi. Ker je teža telesa v vodi manjša, je manjša tudi obremenitev na hrbtenico in sklepe . V vodi se nosečnica izogne tudi možnostim poškodb zato je voda popolno vadbeno okolje
...
37
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?