|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

POČITNICE ZA DUŠO IN TELO

13.11.2013
Pred nami so hladni meseci in z jesenjo prihaja začetek sezone savnanja. Savnanje je eden najstarejših in najbolj priljubljenih načinov sproščanja in krepitve zdravja. V Savna klubu Breza lahko izbirate med različnimi savnami – pridružite se nam in se prepričajte!

ŽIVILA ZA DOBER IMUNSKI SISTEM

07.11.2013
Jesen in prihajajoča zima, čeprav se trenutno morda ne zdi tako, sta letna časa, ko je imunski sistem na veliki preizkušnji. V svoj jedilnik vključite sledeča živila, ki na povsem naraven način krepijo imunski sistem in zdravje vsakega posameznika. 

SAVNA ZA DOBRO POČUTJE

27.10.2013
Pred nami so hladnejši meseci in začetek sezone savnanja. Savnanje je eden najstarejših in najbolj priljubljenih načinov sproščanja in krepitve zdravja zato si vzemite čas za obisk savne, po katerem se boste dobro počutili ter tudi bolje spali.
...
36
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?