|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

OTROCI IN GIBANJE

30.12.2013
Gibanje je priporočljivo za vse ljudi, ne glede na starost. To velja še posebno danes, ko vsi preveč sedimo, kar se prenaša tudi že na otroke. Gibanje je zelo pomembno za gibalni in mentalni razvoj otroka zato otroka spodbujajte v najrazličnejše aktivnosti.

PRIPRAVITE SE ZA ZIMSKE ŠPORTE

11.12.2013
Pred nami so zimski meseci, ko se mnogi odpravijo na smučanje. Ne pozabite na priprave, saj smučanje zahteva dobro telesno pripravljenost, ki je ni mogoče pridobiti brez ustrezne predhodne vadbe. Z učinkovito vadbo lahko preprečite utrujene in boleče mišice ter poškodbe.

VAJE ZA ZADNJICO IN NOGE

27.11.2013
Noge in zadnjica so deli telesa, kjer ženske vedno iščejo načine, kako jih hitro in učinkovito oblikovati. Predstavljamo vam hitre vaje za lepe noge in zadnjico, ki pa jih izvajajte počasi in temeljito, da bodo kar najbolj učinkovite.
...
35
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?