|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

PREHRANA NOSEČNICE

13.01.2014
Nosečnost je obdobje, ko je potrebno tako v smislu kakovosti hrane ter hranilnih in energijskih snovi dodajati, saj brez dodatne energije, ki podpira rast in razvoj otroka ne gre. Preberite si zanimive smernice za prehrano nosečnice.

GIBANJE V ČASU NOSEČNOSTI

03.01.2014
Telo potrebuje gibanje tudi v času nosečnosti. Vadba v času nosečnosti pripomore k boljšemu počutju, lažji nosečnosti in porodu, poleg tega pa pomaga pri hitrejšem okrevanju po porodu.

POZIMI VADITE V FITNESU

30.12.2013
Hitra in učinkovita vadba, še posebej pod nadzorom osebnega trenerja, je vadba v fitnesu. Klub Breza se ponaša s prvovrstnim fitnes studiom in podkovanimi osebnimi trenerji, ki oblikujejo programe, primerne za vsakogar, saj rdeča nit ostaja individualen pristop k vsakemu posamezniku.
...
34
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?